Αρχική Σελίδα

Anping Kingdelong Wire Mesh Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Το εργοστάσιο KDL έχει τον άριστο εξοπλισμό παραγωγής και την άριστη τεχνολογία παραγωγής, και εφαρμόζει την τυποποιημένη διαχείριση. Το εργοστάσιό μας επενδύει πολλά χρήματα στην έρευνα και την ανάπτυξη νέων προϊόντων και αγοράζει τον άριστο εξοπλισμό παραγωγής κάθε χρόνο.

 

Το πλέγμα καλωδίων παράγουμε πωλούμαστε σε όλη τη χώρα και χρησιμοποιούμαστε ευρέως στα κατασκευαστικά προγράμματα.

 

KDL τα προϊόντα έχουν χρησιμοποιηθεί ευρέως στα προγράμματα. Έχει χρησιμοποιηθεί και η αγορά έχει αποκριθεί καλά, απεικονίζοντας τις αρχές και τις πολιτικές της προστασίας του περιβάλλοντος, της ενέργειας - αποταμίευση, και της ασφαλούς παραγωγής που υποστηρίζεται.

Έχει γίνει παραγωγή-προσανατολισμένη το στερεό επιχείρηση προμηθευτών με την ιδιαίτερη ακεραιότητα στην Κίνα, και καλωσορίζεται από τους πελάτες σε όλη τη χώρα.

 

Όλοι οι υπάλληλοι του πλέγματος καλωδίων KDL ξέρουν ότι η ποιότητα είναι η ζωή μιας επιχείρησης, και η υπηρεσία είναι η ανάπτυξη μιας επιχείρησης. Εμμένουν πάντα στην έννοια αγοράς της ευγνωμοσύνης στους πελάτες, την έρευνα και την ανάπτυξη, την καινοτομία, και την προσεκτική υπηρεσία. Συνεχώς βελτιώνοντας την ποιότητα των προϊόντων, έχουν εκπαιδεύσει επίσης έναν μεγάλο αριθμό άριστων επαγγελματιών. Η παραγωγή μας πραγματοποιείται κατά τρόπο τακτικό για να παρέχει στους πελάτες τις καλύτερες υπηρεσίες. Το εργοστάσιό μας τακτοποιεί επίσης τις εσωτερικές υπηρεσίες μεταφορών φορτίου για τους πελάτες. Η αρχή μας είναι «επιζεί από την ποιότητα, αναπτύσσεται από τη φήμη». Το εργοστάσιό μας είναι πρόθυμο να χρησιμοποιήσει το μετάξι ως προξενητή και να κάνει τους φίλους μέσω του Διαδικτύου.

 

Καλωσορίστε στη Co. πλέγματος Anping Kindelong, το ΕΠΕ πιστεύει στο όραμά σας, και επίσης στην ποιότητα των προϊόντων μας. Επιλέξτε Kindelong για να σας συνοδεύσετε στην επιτυχία.

 

 

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

King de Long Started από υφαμένο το ανοξείδωτο πλέγμα καλωδίων από το 1986

Το 1986, ο κ. Song ξεκίνησε επιχείρηση πλέγματος Long βασιλιάδων de καλωδίων από ένα μικρό εργαστήριο, με μόνο 5 υφαίνοντας αργαλειούς, και 4 εργαζομένους.  Στην αρχή, τα κύρια προϊόντα ήταν διάφορα υφαμένα ανοξείδωτο καλώδια. Μετά από σχεδόν 40 έτη ανάπτυξης, το μικρό εργαστήριο έχει αυξηθεί σε έναν μεγάλο, ισχυρό, σύγχρονο, και περιεκτικό κατασκευαστή.

 

  • King de πλέγμα Long καλωδίων που αρχίζει από το 1986
  • Υπάρχουν περισσότερα από 200 σύνολα υφαίνοντας αργαλειών τώρα στο εργαστήριό μας.
  • Περισσότεροι από 100 άνθρωποι εργάζονται στο υφαμένο πλέγμα καλωδίων στο εργοστάσιό μας.
  • Υπάρχουν περισσότεροι από 3000 ρόλοι στην αποθήκη εμπορευμάτων μας, έτοιμη για την αποστολή.
  • Η υφαμένη παραγωγή πλέγματός μας πιστοποιήθηκε από το ISO.

Υπάρχει ένα τμήμα στο εργοστάσιό μας για να χειριστεί τη σφράγιση, την κουρά, την ένωση, Punching, κ.λπ., για να παραγάγει τους μικρούς δίσκους, τα φίλτρα, τους διηθητήρες, τα καλάθια, τους κυλίνδρους, και τις οθόνες στις ακριβείς προδιαγραφές σας. Εάν έχοντας μια ιδιαίτερη προδιαγραφή στο μυαλό, παρακαλώ μας ελάτε σε επαφή με για να συζητήσετε τις απαιτήσεις σας.

 

Ο, τιδήποτε προϊόντα πλέγματος καλωδίων θέλετε, εάν ήταν σωστό στο απόθεμα, θα συσκευαζόταν και θα παραδιδόταν σε 3-7 ημέρες. Ακριβώς μας στείλετε τη λεπτομερή απαίτησή σας και θα απαντούσαμε σε σας το συντομότερο δυνατό, το αργότερο έως 8 ώρες απασχόλησης.

 

Anping Kingdelong Wire Mesh Co.,Ltd Anping Kingdelong Wire Mesh Co.,Ltd Anping Kingdelong Wire Mesh Co.,Ltd
1 2 3
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Μάρκες : KDL

Αριθμός Υπαλλήλων : 200~300

Εξαγωγή pc : 50% - 60%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Anping Kingdelong Wire Mesh Co.,Ltd Πιστοποιήσεις Κίνα Anping Kingdelong Wire Mesh Co.,Ltd Πιστοποιήσεις Κίνα Anping Kingdelong Wire Mesh Co.,Ltd Πιστοποιήσεις